ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 21-08-2023 19:38

Adıyaman’da Su Sorunu Ortadan Kaldırılıyor   

Adıyaman Belediyesi, su sorununu ortadan kaldırmak için çalışmalara devam ediyor.

Adıyaman’da Su Sorunu Ortadan Kaldırılıyor   

Adıyaman Belediyesi’ne bağlı ekipler yoğun çalışma neticesinde şehirdeki su sorununu en aza indirdi.

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin ardından oluşan hasarlardan ve arızalardan dolayı şehir merkezinde meydana gelen su kesintisi sorunu, ASKİM (Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü) ekiplerinin gayretli çalışmaları neticesinde en aza indirildi.

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç; depremin verdiği hasar sonucunda meydana gelen arızalardan ve enkazların kaldırılması sırasında yaşanan sorunlardan kaynaklanan su kesintilerinin önüne geçmek için ASKİM ekiplerinin gece gündüz demeden çalıştığını ve su sorunu konusunda ciddi bir yol aldıklarını dile getirdi. Sorunun çözümünde öncelikle şehir şebekesindeki arızaları ve kayıp kaçakları minimuma indirdiklerini de söyleyen Başkan Kılınç,  şehir merkezindeki konut ve işyerlerinde su kesintisi konusunda artık ciddi sıkıntıların yaşanmayacağını da ifade ederek, “Şehir merkezinde tüm noktalarda su kesintisinin yaşanmaması için yoğun gayret ortaya koyan ASKİM personelimize teşekkür ediyorum. Zaman zaman kesintilerin yaşandığı diğer noktalarda ise su kesintilerini ortadan kaldırmak için yoğun çaba sarf etmeye devam edeceğiz.”

“Su sorunun yaşandığı toplu yaşam alanlarındaki konteyner kentlerde sorunu çözmek için de Adıyaman Valiliğimizle birlikte ortak çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ