ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 12-09-2023 16:46

Asfalt Ekipleri Altınşehir’de

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri toplu yaşam alanlarında ve yıpranan yollarda bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor

Asfalt Ekipleri Altınşehir’de

Adıyaman kent merkezindeki yollarda trafiğin düzenli, güvenli ve konforlu bir biçimde akışını sağlamak, hasar gören yollardaki bozulmaları onarmak ve toplu yaşam alanlarında kurulan konteyner kentlerde yolları düzenlemek amacıyla Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Altınşehir Mahallesi Bağpınar Caddesi üzerinde yer alan K-20 Konteyner yaşam alanındaki asfaltlama çalışmalarını tamamlayan Adıyaman Belediyesi ekipleri, vatandaşların daha konforlu bir yaşam sürmeleri için özveriyle çalışıyor.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç: “Alt yapısını tamamladığımız yollarda üst yapıyı da düzenlemek amacıyla belirlediğimiz plan çerçevesinde belediye ekiplerimiz çalışmaya devam ediyor. Aynı zamanda konteyner kentlerde yol düzenini sağlamak amacıyla asfaltlama işlemini de hızlıca tamamlıyoruz. Vatandaşlarımızdan da gelen talepler doğrultusunda da yama ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Şehrimizi güzel ve temiz bir görüntüye kavuşturmak amacıyla yoğun gayret gösteren ekiplerimize teşekkürlerimi iletiyorum.” şeklinde sözlerini dile getirdi.

Şehri tekrar eski görüntüsüne kavuşturarak canlandırmayı hedefleyen Adıyaman Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden tüm cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ