SİYASET
Giriş Tarihi : 26-07-2023 10:57

YDP Baş Lideri Gündüz'den İlginç Bir Öneri

Yeni Dünya Partisi Lideri Eman GÜNDÜZ: "Ekonomik güvensizlik ve belirsizlik vatandaşın ruhsal sağlığını olumsuz etkiliyor.

YDP Baş Lideri Gündüz'den İlginç Bir Öneri

Yeni Dünya Partisi Lideri Eman GÜNDÜZ: "Ekonomik güvensizlik ve belirsizlik vatandaşın ruhsal sağlığını olumsuz etkiliyor. Belirsizlik halkı tedirgin etmektedir. Zamlar fiyat artışları bir şekilde durdurulmalıdır."

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Eman GÜNDÜZ Ankara'da Baş Liderlik ofisinde yaptığı açıklamada bugün ekonomik konuları görüşmek üzere olağanüstü toplanacak olan Meclis gündemi ile ilgili konuştu ve çok ilginç bir öneride bulundu.

Genç Lider GÜNDÜZ şu şekilde konuştu: "Ekonomik sorunlar vatandaş için maddi geçim savaşına döndüğü gibi manevi olarak da halkın ruhsal dünyasına olumsuz etki etmektedir. Ekonomik güvensizlik ve belirsizlik vatandaşa kaygı endişe ve tedirginlik olarak yansımaktadır. İnsanlar özellikle ekonomik belirsizlik sebebiyle kafa karışıklığı yaşamaktalar. Her gün gelen yeni zamlar ve fiyat artışları sebebiyle vatandaş sabahı yarını ertesi günü için plan yapamamakta ve ticari hesap kitap yapamaz halde. Ne yapıp edip bu ekonomik belirsizlik ortadan kaldırılmalı. Orman yangınlarında ateşi söndürmek için kullan ateşin ilerlediği yönde ateşin daha ulaşmadığı yerde ateş yakılarak yapılan ateş seti tekniğini kullanılmalı. Dolar daha ne kadar yükselecekse 40 lira olacaksa hadi hemen şimdi bugün 40 lira yapalım akaryakıt 50 lira olacaksa hemen bugün yapalım ki ekonomik belirsizlik ortadan kalksın iki ay sonra gelinecek noktaya bugün ulaşalım insanlar ne olduğunu görüp ona göre yaşam planı yapsınlar. En kötü sonuç bile belirsizlikten sonuçsuzluktan iyidir.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ