SİYASET
Giriş Tarihi : 20-03-2024 11:13

Şan, Hallac’ın Proje Lansmanına Katıldı

Milletvekili Şan, AK Parti Kâhta Belediye Başkan Adayı Mehmet Can Hallaç'ın 'Proje Lansman Toplantısı'nda, Kâhta’nın sorunlarına ve çözüm yollarına yer verdi.

Şan, Hallac’ın Proje Lansmanına Katıldı

Milletvekili Şan; Başta ilçe başkanı olmak üzere teşkilatın kadın kolları, gençlik kolları, il genel meclis üyelerine, belediye meclis üyelerine ve tüm aday adaylarına teşekkür ederek başladığı konuşmasına şöyle devam etti.

"Bugün burada, tarih yazacağımız, geleceğimizi şekillendireceğimiz, Belediye başkan adayımız Mehmet Can Hallaç’ın lansman toplantısında bir aradayız. Bu lansman toplantısı, Kâhta için bir dönüm noktası, bir umut ışığıdır! Lansman toplantımız hayırlara vesile olsun.

Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu yüksek hedefler ve vizyon doğrultusunda, AK Parti olarak Türkiye genelinde şehirlerimizi dönüştürdük, geliştirdik, kalkındırdık. Bugün burada, Kâhta’mız için de aynı kararlılıkla, aynı heyecanla yeni bir başlangıç yapıyoruz.

Kâhtalı hemşehrilerimizi de AK belediyecilik ile tanıştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Biliyoruz ki kaybedecek beş yılımız daha yok. Bunun için burada bulunan tüm kardeşlerimden şöyle bir ricam var; çevrenizdeki herkese AK Belediye Hizmetlerini anlatın, kaybedecek bir beş yılımızın daha olmadığını anlatın.  Anlatın ki yarın çocuklarımız, “Bize nasıl bir şehir bıraktınız?” diye hesap sorduğunda, başımız öne eğilmeden, gururla ve heyecanla AK Belediyeciliğin hizmetlerini anlatabilelim.

Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilçemize bizleri ziyarete geldi. Bu ziyaret daha önceden vermiş olduğu bir sözün tecellisi idi. Lakin şimdi sıra bizde. Kâhta mitingi sırasında Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü yerine getirme sırası bizde. Mehmet Can Hallaç’ı bizlere teslim etti, bizler de Hallaç’ı Başkan Yapacağız."

Mevcut Belediye yönetiminin, özellikle deprem sonrası yaşanan nüfus artışı gibi önemli değişimler karşısında Kâhta’mızın ihtiyaçlarına yeterince cevap veremediğini gözlemledik. Bu durum, değişimin kaçınılmaz bir gereklilik olduğunu bizlere açıkça göstermiştir. Ancak umutsuzluğa yer yok. Hallaç Başkan birazdan bizlere bu şehri tekrardan ayağa kaldıracak müthiş projelerinden bahsedecek, ben dâhil henüz kimse ayrıntıları bilmiyor olmamıza rağmen, duyduğumuz birkaç proje başlığı bizleri fazlasıyla heyecanlandırdı.

Artık değişim zamanı geldi, bu değişimi; işin içinden gelen, sorunları ve çözümleri bilen, enerjisi ve vizyonu ile Kâhta’mızı daha iyi bir yarınlara taşıyacak Sayın Hallaç ile birlikte gerçekleştireceğiz inşallah.

Mehmet Can Hallaç hoca mütevazı, çalışkan ve belediyecilik konusunda tecrübeli bir arkadaşımızdır. Adayımız, Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki yenilikçi ve insan odaklı hizmet anlayışını Kâhta’mıza taşıyacaktır. İnşallah onun öncülüğünde, eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye kadar her alanda yenilikçi projeleri hayata geçireceğiz.

Bu yolculukta en büyük gücümüz, sizlerin inancı ve desteğidir. Adayımız ve ekibimiz, gece gündüz demeden, sizler için çalışacak, sizlerle birlikte bu şehri yönetecek. Çünkü biz, birlikte başaracağız, birlikte yükseleceğiz.

Gelin, hep birlikte, Cumhurbaşkanımızın gösterdiği yolda ilerleyelim; Kâhta’mızı, AK Parti belediyeciliğinin örnek şehri yapalım. Gelin, birlik ve beraberlik içinde, şehrimizin yarınlarını aydınlatalım, çocuklarımıza daha güzel bir Kâhta bırakalım. Allah’ın izniyle hep birlikte, Kâhta’mız için muhteşem işler başaracağız” dedi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ