ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 23-02-2024 19:09

Kocakaya Adıyaman'da Yatırımları İnceledi

Adıyaman'a gelen Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, yapılan yatırımları inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kocakaya Adıyaman'da Yatırımları İnceledi

Adıyaman'da, 6 Şubat depremin ardından yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere gelen Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, yapılan yatırımları inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ile beraber Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü ve Gençlik Merkezini ziyaret ederek ilçedeki spor yatırımlarını ve devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Hizmet Müdürleri ve İlçe Müdürlerinin katılımıyla Besni Gençlik Merkezinde bir araya geldi. 
Adıyaman’ı yeniden eski günlerine getirmek için çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğine dikkat çeken Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya,"Yaşadığınız her şey  çok büyüktü. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve büyük bir yıkıma neden olan depremin ardından yürütülen çalışmalarla Adıyaman’ı hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız inşallah. Adıyaman’daki spor tesislerinin mevcut durumu, faaliyet gösterilen spor branşları, il genelindeki spor kulübü ve sporcu sayısı, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, büyük bir hızla devam ediyor. Adıyaman her şeyin en iyisini hak eden ve spor anlamında bölgenin en önemli cazibe merkezlerinden biriydi. İnşallah yine öyle olmaya devam edecek" dedi.

 

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ