KUTLAMA
Giriş Tarihi : 29-08-2023 12:52

Özhan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Milletvekili Özhan: "30 Ağustos 1922’de kazandığımız bu büyük zaferin 101. yılını kutlamanın kıvancını yaşıyoruz."

Özhan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Özhan mesajında; “30 Ağustos 1922’de kazandığımız bu büyük zaferin 101. yılını kutlamanın kıvancını yaşıyoruz.

Milletimiz bu zafer neticesinde, dünyadaki tüm mazlum halklara örnek teşkil ederek birlik ve beraberliğine göz dikmenin ne demek olduğunu cihana adeta haykırmıştır.

En zor ve içinden çıkılması imkânsız görünen hallerde dahi milletimiz eşsiz kahramanlığını tarihin altın sayfalarına kazıyarak, ülkemizi düşman işgalinden kurtarmanın yanı sıra, vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünün sonsuza dek tescilini de gerçekleştirmiştir.

Bu zafer aynı zamanda, birlikte el ele, omuz omuza verdiğimiz zaman karşımızda yedi cihan da olsa başaramayacağımız hiçbir şeyin olmayacağının da bir göstergesidir. Milletimizin birbirine olan muhabbeti, sevgisi ve o sarsılmaz beraberliği dün olduğu gibi bugün de bize atılan her adımda şevk vermektedir. Yarınların, 2023’lerin, 2071’lerin büyük Türkiye’sinin temeli işte bu yüksek birliktelikle inşa olacaktır.

Yine bu vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda milletimize tarih boyunca eşsiz zaferler kazandıran ecdadımızı ve başta tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Şüheda’nın aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimin ve kahraman ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ