GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-11-2022 19:07

Demirtaş, Anne ve Babasını Ziyaret Etti

Edirne'de cezaevinde bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kalp krizi geçiren babasını ziyarete götürüldü.

Demirtaş, Anne ve Babasını Ziyaret Etti

Edirne'de cezaevinde bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kalp krizi geçiren babasını ziyarete götürüldü. 

Demirtaş'ın avukatlarından yapılan açıklamada, annesi Sadiye ve babası Tahir Demirtaş'ın peş peşe rahatsızlık geçirerek, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığı belirtildi. Açıklamada, şunlara yer verildi:

"Sayın Demirtaş'ın annesi Sadiye Hanım, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından taburcu edilmiş; babası Tahir Bey ise halen kardiyoloji yoğun bakım servisinde tedavi altındadır.

Yakınlarının hayati tehlike taşıyan hastalıkları nedeniyle müvekkilimiz Sayın Demirtaş, yasaların kendisine verdiği hak çerçevesinde alınan izinle, 12 Kasım gecesi Edirne Cezaevi'nden Diyarbakır'a götürülmüş, babasını kısa bir ziyaret sonrasında tekrar Edirne Cezaevi'ne götürülmüştür.

Emeği geçenlere, tüm sağlık ekibine müvekkilimizin ve ailesinin teşekkürlerini iletiyor, kamuoyunun bilgisine saygı ile sunuyoruz."

Başlık 2: HDP'den Geçmiş Olsun Mesajı

HDP'nin Twitter hesabından "geçmiş olsun" mesajı paylaşıldı. 

Paylaşımda, "Önceki dönem Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaş, rahatsızlanan anne ve babasını görmesi için dün akşam Diyarbakır’a getirilmiş ve kendileriyle hastanede görüşmüştür. Demirtaş ve ailemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz" denildi. 

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ