ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 13-08-2023 18:28

Başkan Kılınç Milli Mücadele Parkını İnceledi

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, çalışmaları devam eden Milli Mücadele Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Başkan Kılınç Milli Mücadele Parkını İnceledi

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapımı devam eden Milli Mücadele Parkında Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç çalışmaları yerinde inceledi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin en çok etkilediği illerden birisi olan Adıyaman’da yapımı devam eden projeler depremin etkilerinden dolayı durdurulmuştu. Normalleşme sürecinin hızlanmasıyla beraber yarım kalan projelerin yapımı devam ederken Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Milli Mücadele Parkında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Adıyaman Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden Milli Mücadele Parkı’nı ziyarette bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç incelemeleri sonucunda görevlilerden aldığı bilgiler doğrultusunda şu ifadelerde bulundu; “Altınşehir Mahallemizde yapımı devam eden Milli Mücadele Parkımız 4700 metre kare alana sahip. Parkımızın içerisinde ses ve ışık efektleriyle destekleyerek diorama resim alanı ve 4 kişilik sinema alanını barındıracak olan müze alanımız olacak. Bunların yanı sıra yürüyüş yolu, kafe, otopark, tabyalar, büyük ve küçük savaş topları, Seyit onbaşı heykeli, Conk Bayırı Atatürk Anıtı, 57. Alay Anıtı, şehitlik rölyefi ve şehitler abidesinin ölçeklendirilmiş tasfirleri, bitkisel düzenleme, mescit ve wc bulunacak. En kısa sürede halkımızın hizmetine açabilmek için çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ