SİYASET
Giriş Tarihi : 01-05-2023 17:22

YDP'den Cumhur İttifakına Destek

Yeni Dünya Partisi (YDP) Baş Lideri Emanullah Gündüz, yaptığı açıklamayla, Cumhur İttifakı’na destek olduklarını belirtti.

YDP'den Cumhur İttifakına Destek

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah Gündüz; “Tarafımız devlet ve millet menfaatleridir ve Cumhur için en iyi tercihin Cumhur ittifakı olduğunu düşünüyoruz ve Türkiye Yüzyılı için de Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ı daha faydalı yararlı görüyoruz.”

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah Gündüz, Ankara'da Baş Liderlik ofisinde yaptığı açıklama ile 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur ittifakına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek çağrısı yaptı.

Genç Lider Gündüz, şu şekilde konuştu: “Gençlerin ve geleceğin partisi olarak 2030 vizyonu ile Milli şuurla siyaset yapıyoruz. Tercihlerimiz ve çalışmalarımız ne şahsi menfaatimiz ne de başka şahısların menfaati içindir. Biz Devlete millete bayrağa aşık insanlar olarak Milli menfaatlerimizi önceleriz, kişiler ve partiler gelir geçer. 2030 vizyonu ile yapmak istediğimiz birçok hizmetin mevcut iktidar tarafından yapılıyor olduğunu gördüğümüz için geleceğe giden yolu bizim için kolaylaştırdıkları için mevcut iktidarın bu dönemde devam etmesini halkımız için faydalı yararlı görüyoruz.

Başlık 2: Siyaseten Erdoğan Çağındayız ve Sonrası Eman Çağı, Yeni Dünya Çağı Olacaktır İnşallah

Türkiye yüzyılı için doğru adım Cumhur ittifakı ve Doğru Adam Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dır. Siyaseten Erdoğan çağındayız ve sonrası Eman çağı Yeni Dünya çağı olacaktır inşallah. Son defa Sayın Erdoğan'a ülkemiz için Tam destek Son destek diyoruz. Seçimlerin ülkemize ve Türkiye yüzyılına hayırlı olmasını dilerim.”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ