ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 24-08-2023 22:39

Milli Eğitim Müdürü Tosun Görevine Başladı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı'nın Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması sonrası yerine atanan Ali Tosun görevine başladı.

Milli Eğitim Müdürü Tosun Görevine Başladı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı'nın Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması sonrası yerine atanan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun görevine başladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası girişinde İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı tarafından karşılandı.

Ramazan Aşcı’dan görevi devralan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, "Bugün itibariyle Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladım. Ülkemizin bu güzel şehrine atanmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yeni görev yeni bir heyecan demektir. Bu kıymetli görevi karşılıklı dayanışma, iş birliği ve özveriyle yaptığımız takdirde güzel şeyler ortaya koyacağımıza inanıyorum. Öncelikle, ilimizde daha önce görev yapmış milli eğitim müdürlerimize ve görevi devraldığım Sayın Ramazan Aşcı'ya yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. "dedi.

Ramazan Aşcı, İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun’a yeni görevinde başarılar diledi.

Daha önce Yalova ve Zonguldak İl Milli Eğitim görevlerini yürüten Ali Tosun, 1980 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ