ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 09-03-2024 12:48

Merhum Erbakan İçin Vefa Gecesi Düzenlendi

Adıyaman'da Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği tarafından Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan için vefa gecesi düzenlendi.

Merhum Erbakan İçin Vefa Gecesi Düzenlendi

Cihannüma Adıyaman İl Temsilcisi Mehmet Halit Tekbaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan için Memur-Sen Adıyaman İl Temsilciliği Konferans Salonu’nda düzenlenen vefa gecesi programına AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Hukukçular Derneği Başkanı Avukat Ahmet Işık, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Kur'an tilaveti ile başlayan vefa gecesi açılış konuşmasını yapan Cihannüma Adıyaman Temsilcisi Mehmet Halit Tekbaş, Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbaka'ın, geçmişten günümüze kadar her alanda derin izler bıraktığını ve Milli Görüş çizgisinden yoluna devam edeceklerini söyledi. 
Programa konuşmacı olarak katılan, Adıyaman AK Parti Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'nın hayatı ve siyasi yönü ile ilgili açıklama yaptı.

Programa Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Hukukçular Derneği Başkanı Avukat Ahmet Işık, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 
Program sonunda katılımcılara Erbakan hocanın Davam isimli kitabı hediye edildi.

 

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ