SİYASET
Giriş Tarihi : 12-12-2022 21:52

“Milletimizin Kodları ile Barışamamış”

İl Başkanı Kabaktepe; “Ne yazıktır ki ülkemizde bulunan muhalefet hiçbir zaman milletimizin kodları ile barışamamış ve kaybetmeye mahkûm olmuştur.”

“Milletimizin Kodları ile Barışamamış”

AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP’ye ithal danışman üzerinden yüklendi. Başkan Kabaktepe, yaptığı açıklama ile CHP’ye yönelik eleştirilerini şu şekilde sıraladı:

“Milli bir muhalefetin, ülkemiz için en az milli bir iktidar kadar önemli olduğunu biliyoruz. Fakat ne yazıktır ki ülkemizde bulunan muhalefet hiçbir zaman milletimizin kodları ile barışamamış ve kaybetmeye mahkûm olmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti çok partili hayata geçtiği günden beri bilinen bir hakikat vardır ki milletimiz her seçimde öyle ya da böyle istediği sonucu sandıktan almış, sandık oyunlarını bir bir bozmuş ve işi ehline teslim etmiştir.

Seçim tarihimize dair geriye dönük bir okuma yapıldığında kritik dönemlerde yapılmış bütün seçimlerde milletimizin ülke menfaatini, ülke saygınlığını ve yönetici kabiliyetini mihenk noktası olarak değerlendirdiği görülecektir.

Milletimiz için ülke menfaati önemlidir. Necip milletimiz tarih boyunca devlet kavramını ebet müddet duası ile anmıştır. Bu yüzdendir ki hiçbir vatan evladı, ülkemizin menfaatini bu topraklarda değil de yabancı diyarlarda arayanlara iltifat etmemiş ve etmeyecektir.

Milletimiz, saygınlığı her daim önemsemiştir. Hem ülkemizin siyasi arenadaki saygınlığı hem kurumlarımızın saygınlığı milletimizce önemlidir. Bu yüzden danışmanları nezdinde dahi gerekli saygıyı göremeyenlere milletimiz destek olmayacaktır.

Milletimiz liyakati, yönetme kabiliyetini önemser. Külah elbette akıllandırır ancak külahın dahi akıllandıramayacağı yetersizlikler ve öngörüsüzlükler milletimizce fark edilmekte ve her seçim bu durumdaki siyasi yöneticiler ret edilmektedir.

Milleti ile barışmamış, milletinin haline uzak ve milletinin kabiliyetlerinin farkında olmayan kişilerin milletinin kaderlerinde yer bulması ve milletinin kaderlerine yön vermesi asla mümkün olmamıştır ve olmayacaktır.

Saygınlığını koruyamadan telekonferans ile ülke kurtarma naraları atanlar, önce kendi itibarlarını kurtarmanın derdinde olmalıdır. Telekonferans ile bir toplantı yapmayı “Vatandaş teknoloji görsün!” diye anlatanlar, milletimizden özür dilemelidir.

Bizler, CHP’nin vizyonunu biliyoruz. CHP’nin vizyonunu şayet var ise zaten dört yıla yakındır İstanbul başta olmak üzere sair belediyelerde görüyoruz. CHP demek, algı demektir, CHP demek çalışmamak, planlamamak ve milletinden yana olmamak demektir.

Söyleyeceğim o ki işin sonunda büyük reklam bütçeleri ayırıp, 'dünyaya meydan okuma' ve 'dünyayı hizaya getirme' gibi heybetli cümle kuranların, danışmanım dediği kişileri dahi kendi programlarına getiremediklerine şahit olduk” dedi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ