ZİYARET
Giriş Tarihi : 22-08-2023 22:44

Başkan Kılınç'tan Motivasyon Dolu Ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Kültür ve Eğitim Merkezi (AKEM)’de sınav hazırlığı yapan öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti.

Başkan Kılınç'tan Motivasyon Dolu Ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin moralini yükseltmek ve onların yetiştiricisi olan öğretmenlerimizi desteklemek amacıyla Adıyaman Kültür ve Eğitim Merkezi (AKEM)’de sınav hazırlığı yapan öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti.

Başkan Kılınç, gençlerimize ve öğretmenlerimize gösterdiği yakın ilgi ve destekle bir kez daha liderliğini ve eğitime verdiği önemi gözler önüne serdi. AKEM' deki bu anlamlı ziyaretinde Başkan Kılınç, öğrencilerimizle birebir sohbet ederek onların geleceğe olan umut ve motivasyonunu artırdı.

Adıyaman'ın eğitim alanında sağladığı başarıların arkasında duran Başkan Kılınç, gençlerimize hitaben, "Sizler, şehrimizin aydınlık yarınlarını inşa edecek olan bireylersiniz. Eğitimin ve öğrenmenin gücüne inanıyorum. Sizlerin azmi ve gayretiyle daha parlak bir gelecek bizi bekliyor. Sizleri gururla takip ediyoruz ve her zaman yanınızdayız." dedi.

Eğitimde fırsat ve imkân eşitliği ilkesine verdiği önemi her zaman vurgulayan Başkan Kılınç, AKEM’ in öğrenciler için daha rahat ve konforlu bir ders çalışma ortamı sağladığını söyleyerek eğitim konusunda hiçbir zaman desteklerini esirgemeyeceğini dile getirdi.

 

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ