ZİYARET
Giriş Tarihi : 28-11-2023 23:30

Ziya Polat Başkan Aslan’ı Ziyaret Etti

AK Parti Adıyaman Belediye Başkanı aday adayı Ziya Polat, AGAD Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan’ı ziyaret etti.

Ziya Polat Başkan Aslan’ı Ziyaret Etti

AK Parti Adıyaman Belediye Başkanı aday adayı Ziya Polat ve beraberindeki heyet, Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan’ı ziyaret etti.

Ziyaret'te Adıyaman gündemi ve yaklaşan yerel seçimler değerlendirildi.
AK Parti Adıyaman Belediye Başkan aday adayı Ziya Polat ziyaret esnasında yaptığı açıklamada," Adıyaman’ın Dünya’ya açılan penceresi Mercan TV’ye ziyarette bulunduk. Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan başkanımız ile yaklaşan yerel seçimler ile ilgili güzel bir sohbette bulunduk. 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz tüm canlara Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet olsun. Allahım bizlere ve hiç kimseye bir daha böyle acılar yaşatmasın. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Partimizden belediye başkanı aday adaylığına talip olarak büyük bir sorumluluk üstlendim. Rabbim, Adıyaman'a ve halkımıza hizmet etmek için çıktığımız bu yolda ayaklarımızı sabit kılsın. Bu görev teşkilatımın ve genel merkezimin takdirleriyle şahsımıza tevdi edildiğinde seçimlerde en iyi sonucu elde etmek adına bütün arkadaşlarımızla özveriyle çalışacağımızı buradan ilan etmek istiyorum. Mart 2024 seçimlerinin Adıyaman için, Türkiye için ve de milletimiz için hayırlı olmasını diliyor. Bizlere bu yolda destekte bulunan Mercan TV ailesine ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan başkanımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Ziya Polat’a başarılar dileyen Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan," AK Parti Belediye Başkanlığı aday adayı Ziya Polatcc ‘a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziya Polat’a büyük bir sorumluluk üstlenerek Adıyaman Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. Adıyaman Belediyesinin en önemli seçimi bu seçim olacaktır. Çünkü enkaz bir şehri ayağa kaldırmak için çok büyük bir sorumluluk ve çalışma gerekmektedir. Adıyaman hepimizin ve bu uğurda birlik ve beraberlik çerçevesinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. AK Parti Belediye Başkanlığı aday adayı Ziya Polat‘a başarılar diliyorum ve basın olarak yanında olacağız. Ziyaretlerinden ötürü tekrardan Adıyaman AK Parti Belediye Başkanlığı aday adayı Ziya Polat ve beraberindeki heyet’e teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ