EĞİTİM
Giriş Tarihi : 07-09-2023 21:11

Motivasyon ve Destek Eğitimi Semineri

Adıyaman’a yeni atanan aday öğretmenler için “Afet ve Acil Durumlarda Motivasyon ve Destek Eğitimi Semineri” düzenlendi.

Motivasyon ve Destek Eğitimi Semineri

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından Adıyaman’a yeni atanan aday öğretmenler için “Afet ve Acil Durumlarda Motivasyon ve Destek Eğitimi Semineri” düzenlendi.

Şehit Fazıl Gürs İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen konferansa; Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişimi Destekleme Daire Başkanı Abdürrahim Yığman, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Fatih Akbaba, Şanlıurfa İli Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Bozan Doğan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İSG Uzmanı Ali Arınç ve Adıyaman merkeze atanan 434 aday öğretmen katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Vali Varol, Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişimi Destekleme Daire Başkanı Abdurrahim Yığman ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun konuşmalarını yaptılar.

Yapılan konuşmalar sonrasında; Mehmet Fatih Akbaba tarafından “Psikolojik Dayanıklılık ve Motivasyon”, Bozan Doğan tarafından “Okullarda Psiko-sosyal Destek Hizmetleri, Ali Arınç tarafından “Afet ve Acil Durum Yönetimi” konularında seminerler verilmesiyle son buldu.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ