SİYASET
Giriş Tarihi : 26-11-2023 21:39

Alkayış: 31 Mart’ta AK Parti İpi Göğüsleyecek

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış; "Temayül yoklaması, Belediye Başkan adaylarımıza ve AK Parti'mize hayırlı olsun" dedi.

Alkayış: 31 Mart’ta AK Parti İpi Göğüsleyecek

31 Mart yerel seçimleri temayül yoklaması için Kayseri’ye giden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış,"AK Parti il, ilçe ve belde teşkilatı temayül yoklaması; Belediye Başkan adaylarımıza ve AK Parti'mize hayırlı olsun"dedi.

AK Parti Genel Merkez adına Kayseri'de görev aldığını belirten Milletvekili Alkayış,"Bugün bütün Türkiye’de AK Parti temayül yoklaması yapılmaktadır. İnşallah, ülkemiz 31 Mart 2024 tarihinde sandık başına gidecektir. Bizler AK Parti olarak yerel seçimlerde her zaman olduğu gibi çok iddialıyız. Halkımızın teveccüh ettiği, milletimizin belediye başkanı olarak görmek istediği arkadaşlarımızın belirlenebilmesi için yapılacak çalışmaların başında temayül yoklaması gelmektedir. Bizler bugün Genel Merkezimiz adına Kayseri’de görevliyiz. Burada aday adaylarımızla ilgili bir çalışma yapılıyor. Yaklaşık 2 bin delegemiz oylarını kullanıyor. Delegelerimizin oyları tabii ki daha sonra Genel Merkezimiz tarafından değerlendirilecektir. Bunun yanı sıra kamuoyu anketleri yapılacak ve yine Genel Merkezimizin çeşitli çalışmaları neticesinde belirleyeceğimiz adaylarımızı büyük bir coşku ve heyecanla milletimizin takdirine sunacağız. Şu anda burada tam bir demokrasi şöleninin yaşanmakta olduğunu görmekteyiz. Parti üyelerimiz, parti delegelerimiz gönüllerinden geçen kanaatlerini belirtiyorlar. Genel Merkezimiz bu kanaatlere göre kararını verecektir. 31 Mart’ta ipi göğüsleyecek olan yine AK Parti olacaktır. Bu çalışmaların ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Durmak yok, yola devam diyorum"dedi.

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ