KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 05-10-2023 09:46

İl Müdürü Tosun, Öğrencilerle Oyun Oynadı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Borsa İstanbul İlkokulu bahçesine çizilen geleneksel oyun alanlarında öğrencilerle oyun oynadı.

İl Müdürü Tosun, Öğrencilerle Oyun Oynadı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünce oluşturulan "Gezen Sinema Tırı”, depremden etkilenen çocuklara destek olmak amacıyla Adıyaman Merkez Borsa İstanbul İlkokulu ve bünyesinde eğitim faaliyetlerini yürüten Yavuz Selim İlkokulu öğrencileriyle buluştu.

Borsa İstanbul İlkokulu bahçesine kurulan gezici tır içinde gösterime sunulan 'Rafadan Tayfa' isimli animasyon filmini öğretmenleri nezaretinde izleyen minikler, film gösterimi öncesinde zeybek ve erik dalı oynayarak şarkılar söyledi.

Gezen Sinema etkinliğine katılan Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ve Adıyaman Kültür ve Turizm İl Müdürü Abuzer Gelse öğrencilerin sevinçlerine ortak oldular.

Etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, “Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Abuzer Gelse ve İl Kültür Turizm Müdürlüğüne bu güzel organizasyon için öğrencilerimiz adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, öğrencilerin kültürünü, tarihini ve değerlerini unutmadan hem eğlenmeleri hem de fiziksel aktiviteler gerçekleştirmeleri için okul bahçesine çizilen geleneksel oyun alanlarında öğrencilerle oyun oynadı.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ