GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-09-2023 23:20

KAGES Adıyamanlı Çocuklara Moral Oldu

Karacadağ Gençlik Kültür ve Spor Derneği ( KAGES) Adıyaman Şubesi, Adıyamanlı çocuklara gezi aktivitesi düzenledi.

KAGES Adıyamanlı Çocuklara Moral Oldu

KAGES Adıyaman Şubesi, yaz mevsimi boyunca çocuklara yönelik etkinlik ve aktiviteler düzenledi. Çeşitli spor branşlarında kurslar icra etti. Çocuklara sporu sevdirerek, umutlu ve mutlu gençler hedefledi. Son olarak çocuklara moral amaçlı gezi tertip etti. Gezi organizasyonu kapsamında Gaziantep Hayvanat Bahçesi ve Oyun ve Oyuncak Müzesi’ni gezen çocuklar, mutluluğunu gizleyemedi.

Geziye katılan öğrenci ve veliler gezi ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirirken; depremden dolayı hala artçıların devam ettiğini, endişeli ve korku içinde moralsiz olduklarını, böyle bir geziye katılarak moral bulduklarını, neşeli ve mutlu olduklarını, ömrü hayatında Adıyaman ili dışına hiç çıkmadıklarını, bu kadar hayvan çeşitlerini canlı olarak görmediklerini, güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, gezide emeği geçen herkese başta KAGES e ve Başkanı Mustafa Veysel GÜLPINAR a teşekkürlerini ilettiler.

KAGES Adıyaman Şubesi Dernek Başkanı Ebubekir ERKAYA ise verdiği demeçte; ''Gençlerini ihmal eden Geleceğini imha eder'' misyonuyla hareket ediyoruz. Derneğimiz, gençlere sahip çıkma adına birçok faaliyet ve aktivite düzenlemektedir. Spor alanında yüksek derecelerimiz olmuştur.  Çocuklara yönelik yaz spor okulu sonrası moral amaçlı düzenlediğimiz gezi programında maddi ve manevi desteklerini hiç esirgemeyen başta Dernek Genel Başkanımız Mustafa Veysel GÜLPINAR’a, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman KILINÇ’a, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN’e, Adıyaman Gençlik Spor İl Müdürü Fikret KELEŞ’e yaptıkları yardım ve desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarken, bu gibi aktivitelerin bugünlerde gerekli olduğunu düşüncesinde başka dernek kuruluslara örnek olmasını bekliyoruz. KAGES olarak her zaman milletimizin ve gençlerimizin yanında olacağız'' dedi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ