SİYASET
Giriş Tarihi : 23-01-2024 10:48

Polat, Hayata Geçireceği Projeleri Aktardı

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, seçilmesi halinde Adıyaman'da hayata geçireceği projeleri aktardı.

Polat, Hayata Geçireceği Projeleri Aktardı

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, seçim çalışmaları kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı ziyaret ederek seçilmesi halinde Adıyaman'da hayata geçireceği projeleri aktardı.

Bir yandan seçim hazırlıklarını sürdüren Ziya Polat, 31 Mart gecesi kazanacağı seçim sonrası projelerini de hazırlamaya devam ediyor.
Belediye Başkan adayı Ziya Polat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı ziyaret ederek seçilmesi halinde Bakanlara Adıyaman'da hayata geçireceği projeleri aktardı. 

Ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulunan Ziya Polat, "Adıyaman’ı en hızlı ve güzel bir şekilde ayağa kaldırmanın 3 formülü bulunmaktadır. Şehrin Ulaşım, Tarım ve İstihdam’a yönelik yapılacak olan projeler ile daha hızlı bir şekilde ayağa kalkacağını biliyoruz. Bu kampsam da bizlerde ekip olarak projelerimizi hazırlıyor ve seçim sürecinde bu projelerimiz kamuoyuna sunacağız. Projelerimizi ve daha fazla neler yapabiliriz şehrimiz için düşüncesi ile bugün 3 bakanımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan ve Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı'yı ziyaret ederek göreve gelmemiz halinde şehrimiz için yapacaklarımızı konuştuk. Kıymetli Bakanlarımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyor, deprem sürecinde ve sonrasında Adıyaman'ımız için yaptıkları çalışmalardan şükranlarımı sunuyorum. İnşallah 31 Mart'tan sonra da şehrimiz ile Ankara arasındaki bağı daha da güçlendireceğiz ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak önemli hizmetleri şehrimizle buluşturacağız." İfadelerini kullandı.

 

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ