ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 25-10-2023 15:47

Acil Serviste Sıramatik Sistemi Hizmete Girdi

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Serviste hasta yoğunluğu ve karmaşasını azaltmak için kurulumu biten sıramatik sistemi hizmete girdi.

Acil Serviste Sıramatik Sistemi Hizmete Girdi

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Serviste hasta yoğunluğu ve karmaşasını azaltmak için kurulumu biten sıramatik sistemi bugün itibariyle hizmete girdi.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yetişkin Acil Serviste yapılan fizibilite çalışmasının ardından hasta yoğunluğunu azaltmak ve sürekli yaşanan kargaşanın önüne geçmesi hedeflenen siramatik sistemi hizmete girdi.

Bugün itibariyle hizmete giren sıramatik başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik, başhekim yardımcıları ve ilgili müdürler tarafından yerinde incelendi.

Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik,"Ülkemiz genelinde görülen acil servislerin aşırı kalabalığı ne yazık ki hastanemizde de yaşanmaktadır. Bu kalabalık doğal olarak kargaşa ve kaos ortamının oluşmasına neden oluyordu. Bugün itibariyle kurulumunu ve sistemimize entegrasyonunu tamamladığımız sıramatik sayesinde hastalarımız acil servisimizde kuyruk oluşturmadan ve ayakta beklemeden rahatlıkla muayene olabileceklerdir. Bu düzenlemenin Hastanemizin kurumsal kimliğine önemli katkı sunacağına inanıyorum. Her an alanda olan ekibimle beraber hastalarımızın daha konforlu bir sağlık hizmeti almaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu anlamda emeği geçen başhekim yardımcım Doç. Dr Kasım Turgut, idari mali işler müdürüm Hüseyin Çintemur, Bilgi İşlem Amirim Bünyamin Taş ve diğer personellerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hastalar ise siramatik sistemini olumlu bulurken Başhekim Şirik'e teşekkür ettiler.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ