KUTLAMA
Giriş Tarihi : 29-08-2023 15:01

Müdür Tosun’dan 30 Ağustos Mesajı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun "30 Ağustos Zafer Bayramı" vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Müdür Tosun’dan 30 Ağustos Mesajı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun "30 Ağustos Zafer Bayramı" vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Ali Tosun mesajında;

“30 Ağustos 1922, milletimizin şanlı ordumuz ile birlikte yazdığı emsalsiz bir kahramanlık destanıdır. Tarihimizde bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünde, millet olarak hep birlikte kenetlenerek, bugünü kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutladığımız bu güzel günde, tarihi üstün başarılarla dolu bir milletin, en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihsel ispatı olan Kurtuluş Savaşı’nın, zaferle taçlandığı bugünü; Türk tarihinin en önemli dönüm noktası ve milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini almış, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir.

Bizler de eğitim ailesi olarak, bu büyük zaferi geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza anlatmak, milli değerlerimize sahip çıkmalarını sağlamak ve genç nesillerimize rehberlik etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Geleceğimizi inşa ederken çocuklarımıza en iyi eğitimi vererek, onları 30 Ağustos ruhuyla donatarak milletimizin değerlerini yüceltmeye devam edeceğiz.

Herkes bilmelidir ki, dün Kocatepe'deki milli heyecanın ve şuurun aynısı bugün de aziz milletimizin düşünce ve davranışlarında fazlasıyla bulunmaktadır. Yaşadığımız bu süreçte ülkemize yapılacak en büyük hizmet; daha çok çalışarak ve daha çok gayret göstererek birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sahip çıkmaktır.

Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Millî mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor; milletimizin ve şanlı ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ