YAŞAM
Giriş Tarihi : 21-12-2022 14:45

13'üncü Kattan Düşen Öğrenci Komada

Rusya'nın başkenti Moskova'da 21 yaşındaki bir Türk öğrencisinin, dün gece kaldığı yurdun 13. katından aşağı düştüğü ve mucize eseri hayatta kaldığı bildirildi.

13'üncü Kattan Düşen Öğrenci Komada

Başkent Moskova'da 21 yaşındaki bir Türk öğrencisinin, dün gece kaldığı yurdun 13. katından aşağı düştüğü ve mucize eseri hayatta kaldığı bildirildi.

Rus basınına yansıyan habere göre, olay başkentin güneybatısında adı açıklanmayan en büyük uluslararası üniversitelerden birinin yurdunda meydana geldi.

Görgü tanıkları sabah saat 3 civarında yurt binasının önünde yatan yaralı birini fark etti. Kurbanın Türk vatandaşı bir tıp öğrencisi olduğu tespit edildi.

Oda arkadaşlarının polise verdiği ifadeye göre, genç öğrenci gece kız arkadaşıyla kavga ettikten sonra olay meydana geldi.

İki öğrencinin bir hafta önce Türkiye'den okumak için Moskova'ya geldikleri de medyaya yansıyan haberler arasında.

13. kattan düşerek mucizevi şekilde hayatta kalan öğrencinin yoğun bakım ünitesinde tutulduğu ve durumunun son derece ciddi olduğu belirtildi.

Olayın bir intihar girişimi mi, kaza mı, tartışma sonrası yaşanan bir başka sebepten mi kaynaklandığı henüz belli olmadı.  (TürkRus)

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ