KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 08-09-2023 18:00

Depremzede Çocuklara Sinema Etkinliği

Adıyaman Belediyesi tarafından her hafta farklı bir konteyner kentte düzenlenen sinema etkinliği, bu hafta K-29 Konteyner Kent’te düzenlendi.

Depremzede Çocuklara Sinema Etkinliği

6 Şubat sonrası oluşturulan toplu yaşam alanları konteyner kentlerde yaşayan ailelerin çocukları için Adıyaman Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından sinema etkinliği düzenlendi. Her hafta farklı bir konteyner kentte gerçekleştirilen etkinlik bu hafta K-29 Konteyner Kent’ te yaşayan çocukların yüzünü güldürdü. Etkinlikte eğitim kitabı, kalem ve ikramlıklar dağıtılarak çocukların güzel zaman geçirmesine ortak olundu. Sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen sinema etkinliği ile birlikte Adıyaman Belediyesi, çocukların sosyal yaşamlarını desteklemek ve kültürel etkinliklerin önemini fark ettirmek amacıyla her hafta yeni bir konteyner kentte çocuklarla bir araya gelmeye devam edecek.

Konteyner kentte film izlemenin mutluluğunu yaşayan çocuklar ise Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ’a sinema etkinliği ve hediyeler için teşekkürlerini ilettiler.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ