SAĞLIK
Giriş Tarihi : 14-09-2023 15:59

Şirik, Hastaların Tedavi Sürecini İnceliyor

Başhekim Şirik, hastanede yatarak tedavi gören servislerdeki hastaları ziyaret etti, tedavi süreçlerini inceledi.

Şirik, Hastaların Tedavi Sürecini İnceliyor

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik, hastanede yatarak tedavi gören servislerdeki hastaları ziyaret etti, tedavi süreçlerini inceledi.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan hasta servislerinde incelemede bulunan ve hastaların sağlıklarıyla ilgili tedavi süreçlerini takip eden Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik'e Hastane Müdürü Hulisi Fırat, Hastane Müdür Yardımcısı Fahri Dağhan ve birim sorumluları eşlik etti.

Başhekim Şirik, ilk olarak dahiliye sevisini ziyaret ederek burada yatan hastaların tahlil sonuçlarını ve röntgenlerini inceleyerek tedavi süreçleri hakkında bilgi aldı.

Her hafta bir servisi ziyaret eden, hastaların sağlık durumları ve uygulanan tedaviler hakkında bilgi alan Başhekim Şirik, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası hastane olarak hızla toparlanma süreci içerisinde hareket ettiklerini ve hastaneye yenilikler katmaya devam ettiklerini söyledi.

Kalite standartlarının arttırılması ve hastaların kendilerini güvende hissetmeleri için servislerde yatan hastaların tedavilerini sık sık takip ettiğini ifade eden Başhekim Şirik,"Asrın Felaketi" olarak değerlendirilen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremin izlerini silme ve hayatı normal akışına taşımak için hastane idareciliği dışında her hafta bir servisi ziyaret ettiğini, hastaların hastalık ve tedavi süreçleri hakkında bilgi alarak istek ve talepleri doğrultusunda yol izlediklerini belirtti.

"Daha kaliteli bir sağlıklı yaşam için gayret ediyoruz"

Her hafta bir servisi ziyaret ederek istişarelerde bulunduğunu ifade eden Şirik,"Deprem sonrası yaralarımızın hızla sarılması anlamında hastanemize günde binlerce insan gelerek tedavileri ve yaşam standartları konusunda iyileştirmek için ve yaralarımızı sarmak için "Devlet Millet El Ele" anlayışıyla var gücümüzle görevimizi üstün başarı kalitesinde yürütmek için çaba harcıyoruz. Kentin ne kadar bakkal, fırıncı, eczacı ve buna benzer meslek gruplarına ihtiyacı olduğu kadar hekimlere de ihtiyaç olduğunu söylemeliyim. Bizler sağlık ordusu gibi sahada her an hasta ve hasta yakınların yanında yer alarak onların tedavilerinin takipleri olsun daha kaliteli bir sağlıklı yaşam sürmeleri anlamında gayret ediyoruz. Biz ekibimizle birlikte sahada tek idareci olarak değil hastalarımızın hastaneye yatırılış sebepleri ve tedavileri hakkında hekim arkadaşlarla istişare ederek tedavi süreçleri hakkında bilgi alıyoruz. Hastalarımız kendilerini evlerindeki rahatlıkta hissetmelerini ve güven altında olduklarını bilmelerini istiyoruz. Bu anlamda hekim arkadaşlarım başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımı gösterdikleri özverili çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ