SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 02-09-2022 15:43

3 Farklı İlde Esrar Operasyonu

Yozgat merkezli Kırşehir ve Ankara illerini kapsayan operasyonda, uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapıp, kullandığı ileri sürülen 32 şüpheli yakalandı.

3 Farklı İlde Esrar Operasyonu

Yozgat merkezli Ankara ve Kırşehir illerini kapsayan takip çalışmaların sonrasında polis tarafından uyuşturucu imalatı ve ticareti yapanlara yönelik operasyon düzenlendi, 32 şüpheli gözaltına alındı. 

Edinilen bilgilere göre, Yozgat merkezli, Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesi ile Ankara’da ‘Uyuşturucu Madde İmalatı ve Ticareti’ yaptıklarını ileri sürülen şahıslara yönelik sabah 05.00’dan itibaren eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.  Özel Harekat ve helikopter destekli eş zamanlı şafak operasyonunda toplamda 32 şüpheli şahıs gözaltına alındı. 

Yozgat Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık 6 aylık teknik ve fiziki çalışma yürüttüğü bildirildi. Yozgat Merkezli Kırşehir ve Ankara illerini kapsayan ‘Uyuşturucu madde imalatı ve ticareti’ ve ‘Uyuşturucu madde kullanan ve bulunduran’  toplam 32 şahsa yönelik yapılan operasyonuna ‘Kökünü Kurutma’ adı verildi. Gözaltına alınan şüphelilerin ikamet, işyeri, araç ve üst aramalarında, ‘’7 adet uyuşturucu madde kullanımına yarayan PİPE adı verilen aparat, 4 kök hint keneviri, 25 parça halinde 145 gram metamfetamın, 8 parça halinde 108 gram esrar, 4 adet kurusıkı silah, 1 adet silah, 9 adet pompalı tüfek, tüfeklere ait 128 adet fişek, 1 adet kesici alet pala, 3 adet hassas terazi, 20 adet sentetik ecza maddesi hap maddesi, Uyuşturucu paketlemeye yarayan 6 adet alüminyum folyo, 21 adet cep telefonu ve bu telefona ait 16 gsm hattı, 1 adet kamera kayıt cihazı, Uyuşturucu ticaretinden elde ettiği değerlendirilen 24 bin 220 lira para’ ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ