SİYASET
Giriş Tarihi : 24-11-2022 12:30

“Konya, Gençliğimin ve Heyecanımın Şehri”

Yeni Dünya Partisi (YDP) Lideri Emanullah Gündüz, KonTV’ye verdiği özel mülakatta, Konya için, “gençliğimin ve heyecanımın şehri” dedi.

“Konya, Gençliğimin ve Heyecanımın Şehri”

YDP Lideri Emanullah Gündüz, Konya'ya yarım günlük çalışma ziyaretinde bulundu. KonTV'ye özel ziyarette bulunup birçok dost ve esnaf ziyaretleri yaptı. Genç Lider şu şekilde konuştu: “Gençliğimin ve heyecanımın şehri Konya, benim için özel ve önemli bir şehir. Bugün burada olmaktan memnuniyet ve heyecan duyduğumu belirtmek isterim. KonTV aracılığıyla tüm Konya'ya gönülden selam ediyorum. Gençlerin ve geleceğin Partisi olarak ön hazırlık çalışmalarımızı tamamladık. Artık 2030 vizyonumuz için hazırlık aşamasına geçiyoruz ve Konya bizim için en önemli çalışma yeri. Konya'ya daha sık gelmeye çalışacağız. Milli şuurla siyaset yapıyoruz ve dış politikayı bu bakış ile değerlendiriyoruz. Türkiye'nin dış politikadaki başarısı aslında iç politikadaki istikrarlı yönetiminden kaynaklı. 20 yıldır aynı Lider ile uluslararası siyasette yer alıyoruz. Bu o masalarda Türkiye'yi ev sahibi gibi yapmış ve psikolojik üstünlük kazanılmıştır. Son yirmi yılda ABD'de üç başkan değişmiş AB ülkelerinde onlarca yönetim değişikliği olmuş ama Türkiye hep aynı yönetim ile yoluna devam etmiştir. Bu güven saygınlık ve güç kazandırmıştır.

Mısır ile çok uzun ve derin tarihî bağlarımız var. Ortadoğu'nun en önemli iki ülkesi Türkiye ve Mısırdır. O yüzden Mısır ile diplomatik yakınlık kurulması doğru ve dahi geç bile kalınmıştır. Sisi yönetimine yeterli ve gerekli tepki iç ve dış siyasette gösterilmiştir. Yeni dünya dengeleri oluşurken Türkiye akılcı ve menfaat ile hamleler yapmalıdır.”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ