ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 14-08-2023 12:38

Şirik'ten, Hastane İnşaatında İnceleme

Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik, hastane bünyesindeki yerleşkede yapımı devam eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatında incelemede bulundu.

Şirik'ten, Hastane İnşaatında İnceleme

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik, hastane bünyesindeki yerleşkede yapımı devam eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatında incelemede bulundu.

Başhekim Şirik, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Kasım Turgut ve Uzman Dr. Sefer Aslan eşliğinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatını gezdi.

Şirik, burada yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden inşaat süreci hakkında bilgi aldı.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatının bitimiyle Adıyaman’da sağlık hizmetlerinin büyük bir ivme kazanacağını belirten Şirik,"6 Şubat depremi sonrası hızlı şekilde hayatı normalleştirme adına ve toparlanma süreci içerisinde her geçen gün biraz daha hayat normale dönmeye başlıyor. Hem hastalarımızın hem de çalışanlarımızın şartlarını göz önünde bulundurarak sağlık alanındaki yapılanmayı hızlı bir şekilde tamamlamak için tüm ekibimizle var gücümüzle çalışıyoruz."dedi.

Deprem sonrası emin adımlarla ilerlemek adına tüm kapıları aşındırdıklarını ifade eden Başhekim Şirik,"Sağlık alanındaki gelişmeleri ve üst çıtaya çıkartmak için her türlü çalışmayı fedakârca yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda hastanemiz olsun yerleşkelerimiz olsun bunların ihtiyaçları noktasında tüm kapıları aşındırıyoruz. Umarız en kısa sürede hızlı şekilde normalleşmeye dönmüş oluruz" şeklinde konuştu.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ