SİYASET
Giriş Tarihi : 10-06-2023 00:40

Gündüz, Eşcinsellik Tehlikesine Dikkat Çekti

Yeni Dünya Partisi (YDP) Baş Lideri Eman Gündüz, eşcinsellik tehlikesine dikkat çekti.

Gündüz, Eşcinsellik Tehlikesine Dikkat Çekti

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Eman GÜNDÜZ: "İki cinsiyet vardır Eril ve dişil üçüncüsü ve ara cinsiyet yoktur. Eşcinsellik insan ırkı için büyük tehlikedir ve ruh hastalığıdır ve sapkınlıktır."

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Eman GÜNDÜZ Ankara'da Baş Liderlik ofisinde sözde Onur ayı ismi verilen sapkınlık ayı Haziran ayı etkinlikleri ve eşcinsellik ile ilgili konuştu ve bu durumu sert şekilde eleştirdi eşcinsellik tehlikesine dikkat çekti.

Genç Lider GÜNDÜZ kısaca şu şekilde konuştu: "İnsan cinsiyeti Eril ve Dişil yani erkek ve kadından oluşur üçüncü cinsiyet ve ara cinsiyet mümkün değildir. Tabii doğal canlı döngüsü ve işleyişi bu iki cinsiyet ile vardır. İnsanların hayvanların bitkilerin ve doğadaki birçok nesnenin yapısı da iki cinsiyet ve tür üzeredir. Hurma ağacı bile Erkek ve dişidir taşın bile erkek ve dişi cinsiyetleri vardır ve erkek ve dişi Hurma ağacı birleşmi tohumlaması ile hasat verir. Taşın serti yani erkeği ve dişisi yani yumuşağı yan yana konularak yüzyıllara meydan okuyan binalar yapılır yani doğa iki cinsiyettir ve eşcinsellik doğal normal değildir ve tabii hayatta yoktur. Haziran ayı sözde Onur ayı bize göre sapkınlık ayı olarak eşcinselliği yayma meşrulaştırma ayı olarak kullanılır buna dikkat etmek ve algı ile manipülasyondan uzak durmak lazım.

İnsan ırkı topyekün tehlike ve saldırı altındadır. Eşcinselliği ve cinsiyetsiz toplum oluşturmayı ahlaki ve kültürel yozlaşma için ve dünyadaki insan nüfusunu azaltmak için kullanıyorlar çünkü iki cinsiyet ile erkek erkeğe kadın kadına nesil devam etmez insan üremesi olmaz."

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ