ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 02-01-2023 21:50

Su Deposu İnşaatı Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesi tarafından tamamı hibe yoluyla sağlanan 20 bin metreküplük yeni içme suyu deposunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Su Deposu İnşaatı Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesi tarafından yürütülen ve tamamı AB Projesi olan MADAD (Avrupa Birliği Bölgesel Güven Fonu) kapsamında hibe yoluyla gerçekleştirilen Gürlevik İçmesuyu İsale Hattı İnşaatı Projesi kapsamında Adıyaman'a kazandırılan 20 bin metreküplük su deposunun inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sorumlu başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte çalışma alanında incelemelerde bulunarak sorumluklardan bilgi alan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, "Yaptığımız hizmetlerle Adıyaman'ımızı güzelleştirmek ve gönüllere girmek için tüm ekip arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışıyoruz. 20 bin metreküplük şehrimizin en büyük kapasiteli ve donanımlı su deposunda çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

2023 yılının Haziran ayına kadar tamamlanması planlanan MADAD projesi kapsamında çalışmaları devam eden su deposunun kısa süre içerisinde hizmet vereceğini de sözlerine ekleyen Başkan Kılınç, konuşmasını şöyle tamamladı: "Tamamlanması durumunda şehrimizin en büyük kapasiteli ve donanımlı su deposu olacak olan 20 bin metreküplük su deposu ile ilimizin büyük bir ihtiyacını da ortadan kaldıracağız inşallah. Ayrıca, bir diğer AB projesi olan FRIT kapsamında da yine şehrimize 10 bin metreküp kapasiteli ikinci bir içme suyu deposu daha kazandıracağız."

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ