GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-11-2022 16:30

Bayram Akademisyenlerle Önemli Mesajlar Verdi

Gökhan Bayram, akademisyenlerle birlikte ulusal konularda değerlendirmede bulundu.

Bayram Akademisyenlerle Önemli Mesajlar Verdi

Gazeteci-yazar ve siyasetçi Gökhan Bayram İstanbul’da düzenlenen “Ist International Congress about Turkish Foreign Policy Issues-Congress Coordinator” adlı programa katıldı.

Gökhan Bayram programda akademisyenlerle birlikte ulusal konularda değerlendirmede bulundu.

Kongreyi oturum başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Giray Saynur Derman yönetirken, panele akademisyenler ve davetliler katıldı. Programda konuşmacılar ise Prof. Dr. Herbert Reginbogin, Prof. Dr. Mehmet Seyfettin Erol, Prof. Dr. Şenol Kantarcı, Prof. Dr. Tahsin Bakırtaş ve gazeteci-yazar ve siyasetçi Gökhan Bayram’dı.

Kongrede konuşan gazeteci-yazar ve siyasetçi Gökhan Bayram ise güvenlik, ekonomik, politika, terör, enerji, güvenlik, uluslararası ilişkiler, kriz yönetimi, göç, ara buluculuk, mülteci sorunları, iç politika yönetimi, eğitim sorunları, uluslararası uygulamalar, dış ilişkiler, stratejik ortaklık, savunma stratejisi ve gücü, stratejik yönetim, inanç ve dini yaklaşımlar, şiddet, STK ve ulusal güvenlik gibi konulara değindi.

Kongre sonunda değerlendirmede bulunan Gökhan Bayram; “Birbirinden kıymetli hocalarımızın fikir ve düşüncelerini keyifle dinledik. Bizleri kongreye davet eden Prof. Dr. Giray Saynur Derman’a, plaketlerini bizlere taktim ederek bizleri onurlandıran değerli hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Görevinde başarılar diliyorum. Dünya barışı devletlerin genel siyasetine, siyaset dünyası da devletlerin sosyal ve siyasal barışa bağlıdır. Dileriz ki; herkes bunu anlasın ve özel emperyal emellerinden vazgeçerek gereğini yapsın. Çünkü dünya insanının huzur ve güvenliği de mutluluk ve umuda da ancak insanı insan yapacak olan böyle bir dünyaya, evrensel barışına bağlıdır” dedi.

Haber: Ömer Karakuş

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ