SİYASET
Giriş Tarihi : 11-01-2023 12:38

“İradesini Erdoğan’dan Yana Kullanacaktır”

İl Başkanı Kabaktepe: “Aziz milletimizin, küresel buhranın yaşandığı günümüzde iradesini Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacağı muhakkaktır.”

“İradesini Erdoğan’dan Yana Kullanacaktır”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, günümüz Türkiye’sinin içinde bulunduğu mevcut süreçle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Kabaktepe, yaptığı açıklamada; “Siyaset, vatandaşların umudunu diri tutar ve sorunlarına çözümler geliştirebilirse anlam taşır. Siyasi kurumlar ve oluşumlar da umuda ve çözüme odaklandıkları sürece başarıya ulaşırlar.

Küreselleşen dünyada gelişmiş ya da az gelişmiş ülkeler için sorunlar kaçınılmazdır. Her ülke, yaşanan küresel sorunlardan bir şekilde etkilenmektedir. Bu bütün siyasi tartışmaların ötesinde, kabul edilen bir gerçekliktir.

İster ekonomik, ister sosyal, ister yönetim ve yapısal sistemlerden kaynaklansın. Her ne nedenle olursa olsun sorunlara karşı vatandaşın odak noktası; çözümünün nerede ve kimde olduğudur.

Pandemi ile başlayan sorunlar yumağı sürecinde, AK Parti hükümetinin hep milletten yana tavır alması ve milletini her durumda ve her şartta desteklemesi, hükümetimize olan güveni pekiştirmiştir.

Açıklanan devasa sosyal konut projeleri, çözüme kavuşturulan EYT meselesi, işçi ve emekliler hakkında yapılan düzenlemeler, özgürlükler ve demokrasinin daha da iyileştirilmesi için atılan adımlar; milletimize bir kez daha çözümün AK Parti’de olduğu gerçeğini hatırlatmıştır.

Öte yandan, küresel arenada ortaya çıkan sorunlara ülkemizin Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde geliştirmiş olduğu çözümler, taraflı tarafsız herkesçe hüsnükabul görmüştür.

Dış siyasette ortaya konulan vizyon; devletimizi lider ve güvenilir ülke olarak tescil etmiş, küresel sorunlarda da çözümün AK Parti ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da olduğunu tartışmasız bir şekilde ortaya koymuştur.

Özellikle zorlu dönemlerde güçlü liderliklerin önemini asırlardır tecrübe eden aziz milletimizin; küresel buhranın yaşandığı günümüzde de iradesini Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacağı muhakkaktır.

2023 seçimlerinde AK Parti tarafından kazanılacak tarihi başarı, milletimizin bu duygularının ve düşüncelerinin sandığa yansıması olarak siyasi tarihimize girecektir” ifadelerini kullandı.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ