SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 05-01-2023 22:25

Başkan Aydın’dan Doğalgaz Müjdesi

Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Aydın, Gerger ve Sincik ilçeleri ile Şambayat Beldesi'nin doğalgaza kavuşacağını müjdeledi.

Başkan Aydın’dan Doğalgaz Müjdesi

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Gerger ve Sincik ilçeleri ile Şambayat beldesinin doğalgaza kavuşacağını açıkladı.
Sincik ve Gerger ilçelerine doğalgaz çekilmesiyle birlikte Adıyaman´da doğalgaz bulunmayan ilçe kalmayacağını belirten Başkan Aydın, her yatırımı özenle takip ettiklerini söyledi. Aydın, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri aktardı:  

“Adıyaman’ımıza ve ilçelerimize yapılan ve yapılacak olan her yatırımı şevkle, ciddiyetle ve özenle takip ediyoruz. Hükümetimizin her alanda seferber olduğu ve halen sürmekte olan yatırımlarda bizlere gelecek için her zamankinden daha fazla güç ve güven vermektedir. Göstermiş olduğumuz hassasiyetin karşılık bulması, çabalarımızın ve takiplerimizin netice vermesi hepimiz için, en önemlisi de Adıyaman’ımız için oldukça sevindiricidir. 05.01.2023 Tarih ve 11542-2 sayılı EPDK kararı ile Gerger ve Sincik ilçelerimiz ile Şambayat beldemiz doğalgaz dağıtımına kavuşuyor. İlgili dağıtım firması tarafından en geç 6 ay içerinde işe başlanacak olup, doğalgaz arzı sağlanacak olan bu bölgemizde, hemşerilerimiz temiz, hesaplı ve konforlu bir yakıt tüketimi ile rahat edeceklerdir.
Gerger ve Sincik ilçelerimiz ile Şambayat beldemize yapılması kararlaştırılan doğalgaz dağıtım hattının şimdiden tüm hemşerilerimize ve bölgemize hayırlara vesile olmasını dilerim. Desteklerini ve emeklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Enerji Bakanımız Fatih Dönmez´e, tüm milletvekillerimize, EPDK yetkililerine, doğalgaz dağıtım şirketine ve emeği geçen herkese bir kez daha şükranlarımı sunarım.”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ