ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 25-09-2023 16:07

Trugo Şarj İstasyonu ATSO’da

Türkiye’nin Otomobili TOGG’un markalarından olan Trugo Şarj İstasyonu, Adıyaman’da ilk kez Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası bahçesinde faaliyete geçti.

Trugo Şarj İstasyonu ATSO’da

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası, çevre dostu bir adım atarak yerli otomobil TOGG’un kendi kuruluşu olan TRUGO elektrikli otomobil şarj istasyonunun kurulumunu ATSO hizmet binası bahçesinde gerçekleştirdi. Yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelme trendine uygun olarak yapılan bu adım ile ilimizdeki elektrikli araç kullanıcılarına da fayda sağlanması hedeflenmekte. Aynı anda iki aracın şarj edilebileceği Trugo Şarj İstasyonu, TOGG başta olmak üzere tüm elektrikli otomobillerle uyumlu olarak tasarlandı.

TRUGO elektrikli otomobil şarj istasyonu, hızlı şarj teknolojisi sayesinde araçları kısa sürede şarj edebiliyor ve kullanıcılarına yüksek performanslı şarj imkanı sunuyor. Bu sayede, ATSO bahçesinde kurulan şarj istasyonu, elektrikli araçların seyahatlerini daha konforlu hale getirecek ve şehirdeki alternatif ulaşım seçeneklerine de destek verecek.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu yaptığı açıklamada, yenilenebilir enerji kaynaklarına yapılan yatırımların çevre koruması ve sürdürülebilirlik açısından önemini vurgulayarak, kurulan elektrikli araç şarj istasyonunun çevre dostu bir adım olduğunu belirtti. Torunoğlu, “Bu girişim, aynı zamanda Odamızın, bölgedeki sürdürülebilirlik ve yenilikçi projelere öncülük etme konusundaki kararlılığını da göstermekte. Şarj İstasyonu’nda 180 DC’lik hızlı şarj ünitesi bulunuyor. Trugo uygulaması indirilerek yararlanılan Şarj İstasyonu, 7 gün, 24 saat hizmet veriyor. Bu vesile ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin liderliğinde üretilen yerli otomobilimiz TOGG’un ülkemizin yeni teknolojilere hızlı giriş yapması için hayırlı olmasını ve Odamız hizmet binası önünde kurduğumuz TRUGO şarj cihazının, ilimiz elektrikli araç altyapısının gelişmesine katkı sunmasını dilerim” dedi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ