GÜNDEM
Giriş Tarihi : 13-09-2023 10:20

"Sahte Bir Algı Oluşturma Hevesine Girişmiş"

İl Başkanı Kabaktepe: “İstanbulluyu canından bezdiren, 'adı yürüyen ama kendi yürüyemeyen' merdivenler üzerinden sahte bir algı oluşturma hevesine girişmiş."

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya sayfasında yaptığı paylaşımda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yüklendi. Başkan Kabaktepe, şu cümleleri kaydetti:    

“Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Görev süresi boyunca iş üretmek yerine mazeret üreten… Proje peşinde koşması gerekirken kişisel ihtiraslarının peşinde koşan… Temel atmak yerine iftira atan… Yani kısaca 'iş yapması gerekirken algı yapan' CHP'li İBB Başkanı; Şimdi de 16 milyon İstanbulluyu canından bezdiren, 'adı yürüyen ama kendi yürüyemeyen' merdivenler üzerinden sahte bir algı oluşturma hevesine girişmiş. Hani meşhur bir fıkra vardır... Arabası ile ilgilenmeyen, yıllarca bakım yapmayan bir adam, aracı yolda bırakınca tamircinin yolunu tutar... Tamirci arabanın her noktasını kontrol eder... İnceleme uzun sürünce araba sahibi biraz da kızararak; -neyi var ki kardeşim diye sorunca Tecrübeli usta bıyık altından gülerek; -vallahi kardeşim… arabanın kornası hariç her yerinden ses geliyor der. Maalesef İBB'nin CHP yönetimindeki durumu da aynen böyle… Her yerden ses geliyor ama, sayın başkan durumun farkında değil. Velhasıl yüzbinlerce İstanbullu, hangi metronun veya yürüyen merdivenin çalışıp çalışmadığını gayet iyi biliyor. Gerçekler, herkesin gözü önünde duruyor”

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ