ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 08-09-2023 14:50

Çölyak Hastalarına Doğum Günü Pastası Sürprizi

Adıyaman Belediyesi, glütensiz pasta yaparak Çölyak hastalarına doğum gününde büyük mutluluk yaşattı.

Çölyak Hastalarına Doğum Günü Pastası Sürprizi

Adıyaman Belediyesi, glütensiz ürünler ile Çölyak hastalarına desteklerini sürdürürken bu kez de glütensiz pasta yaparak Çölyak hastalarına doğum gününde büyük mutluluk yaşattı.

Toplum içinde kısıtlı yiyecek imkânlarına sahip olan ve buğday, arpa, yulaf içeren ürünlerin yenilmesi yasak olan Çölyak hastalarına her türlü desteği veren Adıyaman Belediyesi, ürünlerin pahalı olmasından ve glutensiz ürünlere erişmekte zorluk yaşanmasından dolayı Çölyak hastası çocuklara doğum günlerinde glütensiz pasta hazırlayarak büyük mutluluk yaşattı. Tüm özel gereksinimli vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladıkları gibi Çölyak hastalarının da taleplerini karşılamak ve özlem çektikleri duyguları yaşatmak amacıyla hizmet vermeye devam eden Adıyaman Belediyesi ağustos ayı içerisinde 22 Çölyak Hastası çocuğun yüzünü güldürerek onları en mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Çölyak hastası çocuklar mutluluklarını dile getirirken aileler ise başta Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç olmak üzere bu imkânlardan dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ