ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 03-10-2023 11:37

İl Özel İdare Hizmetleri Masaya Yatırıldı

Adıyaman Valisi Varol, İl Özel İdare’nin deprem afeti sonrası kırsal alanda yürüttüğü çalışmalar ile hayata geçireceği yatırım ve projeleri hakkında bilgi aldı

İl Özel İdare Hizmetleri Masaya Yatırıldı

Adıyaman Valisi Varol, İl Özel İdare’nin deprem afeti sonrası kırsal alanda yürüttüğü çalışmalar ile hayata geçireceği yatırım ve projeleri hakkında bilgi aldı. Adıyaman Valiliği’nin sosyal medya sayfasında konu ile ilgili yapılan paylaşımda; “Kırsal kesime yönelik hizmetlerini ihtiyaçlara yönelik ve vatandaşı önceleyen bir anlayışla yürüten Adıyaman İl Özel İdaresi, köylere yönelik hizmet kalitesini daha yükseltmek ve kent yaşamının standartlarını köylere de ulaştırmak için sosyal hayatın her alanında önemli çalışmalara imza atıyor.

Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık ve birim müdürleri ile bir araya gelerek Özel İdarenin yaşadığımız deprem afeti sonrası kırsal alanda yürüttüğü çalışmalar ile hayata geçireceği yatırım ve projeleri hakkında bilgiler aldı.

Kır-kent arasındaki farklılıkları en aza indiren, hizmet sunumunda kaliteyi esas alan bir anlayışla hizmetlerini sürdüren İl Özel İdaremize devletimiz tarafından sağlanacak kaynaklarla eğitim, turizm ve tarım alanındaki hizmetleri aynı gayret ve duyarlılıkla halkımıza en iyi şekilde ulaştırma anlayışıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” bilgilerine yer verildi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ