ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 24-08-2023 22:24

İl Müdürü Aşçı’dan Ayrılış Mesajı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, "Görevden Ayrılışı" vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

İl Müdürü Aşçı’dan Ayrılış Mesajı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, "Görevden Ayrılışı" vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Ramazan Aşcı mesajında: “Saygıdeğer Mesai Arkadaşlarım, Değerli Eğitim Çalışanları, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler ve Değerli Adıyamanlılar,

Ülkemizin en kadim şehirlerinden biri olan huzurun başkenti Adıyaman'a yaklaşık 18 ay İl Milli Eğitim Müdürü olarak hizmet ettim. Bugün itibariyle yürütmekte olduğum Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden ayrılıyorum. Bugüne kadar çok sevdiğim bu şehre değerli yönetici arkadaşlarımla ve öğretmenlerimizle birlikte hizmet etmekten büyük mutluluk ve onur duyduğumu ifade etmek istiyorum.

Geçtiğimiz yıllarda, sizlerle birlikte bir aile olmanın ve eğitimin en güzel anılarını birlikte inşa etmenin mutluluğunu tattık. Eğitim ve öğretim alanında gerçekleştirdiğimiz projeler, elde ettiğimiz başarılar ve birlikte aştığımız zorluklar, benim için unutulmaz anılara dönüşecek.

Bilhassa yaşadığımız deprem felaketi, bize birlik olmanın ve dayanışmanın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Bu doğal afet sonrasında, tüm zorluklara rağmen Adıyaman halkının bir araya gelmesi ve eğitime olan inancı, beni derinden etkiledi. Depremin ardından, çocuklarımızın geleceği için elimizden geleni yaptık ve okullarımızı hızla eğitim öğretime hazırladık.

Siz değerli öğrencilerimiz ve velilerimiz, yaşadığınız bu zorlu süreçte gösterdiğiniz direnç ve kararlılıkla bizlere ilham verdiniz. Sınıflarınızın, koridorlarınızın ve bahçelerinizin yeniden canlandığını görmek, Adıyaman'ın ne kadar güçlü bir halka sahip olduğunu bir kez daha gösterdi.

Adıyaman'daki bu süreç hem eğitimdeki başarılarımızla hem de insanların birbirine olan desteğiyle dolu. Sizlere minnettarım ve kalbimde yeriniz her zaman özel olacak.

Sevgili öğretmenlerim, sevgili öğrencilerim, kıymetli velilerim ve saygıdeğer ilçe yöneticilerim, Adıyaman'ın geleceği sizlerin ellerinde. Bu güzel coğrafyanın ve toplumun değerini korumaya devam edeceğinize inancım tam. Bugün, sizlere veda ederken başarılarınızın ve mutluluğunuzun daim olmasını diliyorum. Bu şehirden ayrılırken hepinizi Allah'a emanet ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” cümlelerini kullandı.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ