ZİYARET
Giriş Tarihi : 17-10-2023 16:06

Başkan Kılınç Vatandaşları Makamda Ağırladı

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, vatandaşları makamında ağırlayıp sorun, istek ve önerilerini tek tek dinliyor.

Başkan Kılınç Vatandaşları Makamda Ağırladı

Her zaman halkla iç içe olmaya büyük özen gösteren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, makamında da vatandaşın talep ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana halkın sorun ve isteklerine çözüm bulmaya çalışan Başkan Kılınç, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, " İlk günden bu yana önceliğimiz vatandaşımızın talep ve isteklerini yerine getirmek, sorunlara çözüm üretmekti. Amacımız doğrultusunda halk odaklı birçok çalışmaya imza attık. Hem sahada hem makamda olmak üzere vatandaşlarımızla iç içe olmaya özen gösteriyoruz. İnşallah halkımızla oluşturduğumuz ortak akıl sayesinde üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Adıyaman'ımızı daha da ilerilere taşıyacağız" dedi.

Başkan Kılınç’ın halk odaklı yönetiminden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise bu duyarlılığından dolayı Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç' a teşekkür etti.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ