SİYASET
Giriş Tarihi : 13-08-2023 18:41

Gündüz Silo Patlamalarına Dikkat Çekti

Yeni Dünya Partisi Lideri Eman Gündüz, dünyanın yapay gıda krizine zorlandığını belirterek, silo patlamalarına ve buğday tarlaları yangınlarına dikkat çekti.

Gündüz Silo Patlamalarına Dikkat Çekti

Yeni Dünya Partisi Lideri Eman GÜNDÜZ: "Dünya yapay bir gıda krizine zorlanıyor. Tüm Dünyada buğday tarlaları özellikle yakılmakta ve Silolar tahıl ambarları hedeftedir."

Yeni Dünya Partisi Lideri Eman GÜNDÜZ Ankara'da Baş Liderlik ofisinde yaptığı açıklamada Silo patlamalarına ve buğday tarlaları yangınlarına dikkat çekerek 'Dünya yapay gıda krizine zorlanıyor' dedi.Genç Lider şu şekilde konuştu: " Son birkaç yıldır belli başlıkları konuşuyoruz Pandemi bize göre Plandemi virüsü ile aşısı ile ayrı konuşuldu Enflasyonu konuşuyoruz ekonomik krizi konuşuyoruz ve Küresel ısınma ile iklim değişikliği gündemlerine ilaveten artık Gıda krizini konuşmaya başlayacaz ve sonrasında da su krizi gündeme gelecektir ve tüm bunlar bizim yerel gündemlerimiz değil bunlar küresel global gündemler ve bunlar Dünyayı yöneten kirli güçlerin şeytani güçlerin gündemleri ve dünyayı kaosa götürme nüfusu azaltma planlarının parçaları. Bu yaz mevsimi sıcakların artığı dönemde sıcaklar maske ve bahane edilerek Tüm Dünya'da buğday tarlaları yakılıyor ve sıcak gerekçesi iddia edilerek Silolar tahıl ambarları yakılmakta patlatılmakta. Devletimizin ve istirahat teşkilatımızın bu konuda hassas olması ve siloları tahıl ambarları yakın gözleme alması lazım."

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ