ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 27-03-2024 18:07

Kılınç'tan Belediye Personeline İftar Yemeği

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç 5 yıldır birlikte görev yaptığı Adıyaman Belediyesi çalışanları ile iftar yemeğinde buluştu.

Kılınç'tan Belediye Personeline İftar Yemeği

Adıyaman Belediyesi tarafından her sene olduğu gibi bu Ramazan ayında da belediye personelleri için iftar programı düzenlendi.

Ramazan ayının manevi atmosferini yaşamak ve birlikte olmanın önemini vurgulamak amacıyla, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'ın ev sahipliğinde düzenlenen programa Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Ak Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler, Ak Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe, Ak Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, Adıyaman Belediyesi başkan yardımcıları, birim müdürleri, personeller ve aileleri katılım sağladı .

Kur-an’ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde devam eden programda belediye personelleri gün boyu süren mesai sonrası bir araya gelerek, birlikte iftarlarını açtılar.

Düzenlenen iftar programda konuşma yapan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç; "Öncelikle ilimizi derinden sarsan Asrın felaketi depreminde yitirdiğimiz her bir cana rahmet dilerim. Yaralanan vatandaşlarımıza şifalar diliyorum. Buruk bir Ramazan ayı geçiriyor olsak da inşallah hep birlikte yeniden ayağa kalkacağız. Öncelikle programa katılan tüm personellerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin gayretli çalışmaları iyi niyeti ve samimiyeti sayesinde birlikte çok güzel işlere imza attık. Birlikte geçirdiğimiz 5 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Varsa sizin üzerinize geçmiş olan bir hakkım sonuna kadar helal olsun. Sizlerin de çok emeği var üzerimde, çok hakkınız geçti bu geçen haklarınızı helal etmenizi temenni ediyorum. Adıyaman’ı daha iyi yerlere getirmek için her daim çalışacağınıza eminim" şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ