KUTLAMA
Giriş Tarihi : 10-01-2023 15:34

Kılınç'tan, Basın Camiasına 10 Ocak Ziyareti

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle Adıyaman’daki basın temsilcilerini ziyaret ederek, günlerini kutladı.

Kılınç'tan, Basın Camiasına 10 Ocak Ziyareti

'10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla Adıyaman'da bulunan ulusal ve yerel haber ajansı temsilcileriyle gazeteciler cemiyetlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, tüm basın mensuplarının gününü kutladı.

4 Ocak 1961 tarihinde kabul edilen ve basın çalışanları için bazı haklar ve yasal güvence sağlayan '212 sayılı kanun'un Resmi gazetede yayınlanışı ile ortaya çıkan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nün 62. yıldönümünü ilde faaliyetlerini sürdüren basın temsilcilerini ziyaret ederek kutlayan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, tüm basın emektarlarının gününü kutladı.

Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Adıyaman'da faaliyetlerini sürdüren ulusal ve yerel ajans temsilcileriyle gazeteciler cemiyetlerinin yöneticilerine yaptığı ziyarette basının sorunlarını dinleyen Başkan Kılınç'a, Belediye Basın Bürosu görevlileri eşlik etti.

Belediye Başkanı Kılınç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilk olarak ilde faaliyet gösteren Anadolu Ajansı Adıyaman İl Temsilcisi Orhan Pehlül'ü, İlke Haber Ajansı Adıyaman İl Temsilcisi Cemil Özdaş'i, Yaman Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İnan'ı ve İhlas Haber Ajansı Adıyaman İl Temsilcisi Ahmet Arslantaş'ı ziyaret ederek basın mensuplarının gününü kutladı.

Daha sonra ildeki gazeteciler cemiyetlerini ziyaret eden Başkan Kılınç, burada da Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyeleriyle, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Z. Abidin Kıymaz ve yönetim kurulu üyeleriyle, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleriyle ve Adıyaman İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek yine fedakarca görevini yerine getiren basın mensuplarının günlerini tebrik etti.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, basının önemine dikkat çekerek, görevini hakkıyla yerine getiren tüm basın mensuplarının gününü kutladı.

Cemiyet Başkanları ise ziyaretlerde yaptıkları konuşmada, Türk basını için oldukça önemli olan bu günde kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Kılınç'a ve beraberindekilere teşekkür etti.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ