ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 25-08-2023 14:05

Adıyaman’da Çevre Düzenleme Çalışmaları

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir genelinde ve Millet Bahçesinde yeşillendirme çalışmalarına hız verdi.

Adıyaman’da Çevre Düzenleme Çalışmaları

Adıyaman’ın, Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden önceki yeşilliğine kavuşabilmesi için yoğun çaba sarf eden Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Millet Bahçesinde ve şehir genelinde hummalı bir çalışma sürdürüyor.

Yeşil Adıyaman anlayışıyla çalışmaların yakın takipçisi olan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç; “Büyük bir felaket yaşadık ve bu felaketin etkilerinden kurtulabilmek adına normalleşme sürecinde yoğun bir şekilde çalışarak hep birlikte bu kötü zamanların üstesinden geleceğiz inşallah. Adıyaman’ımızı eski yeşil haline getirmek için ekiplerimiz durmadan çalışıyor ve çalışmaya devam edecektir. Çabaları için tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.” ifadelerinde bulundu.

Çevre düzenlemesi ile şehrin daha yeşil ve daha güzel bir görüntüye sahip olduğunu dile getiren vatandaşlar Başkan Kılınç’a teşekkürlerini ilettiler.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ