ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 04-01-2023 15:53

Kılınç, Turgut Reis Sakinleriyle Bir Arada

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Turgut Reis Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Kılınç, Turgut Reis Sakinleriyle Bir Arada

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, mahallelerin sorunlarını yerinde görüp, incelemek için ekibiyle birlikte Turgut Reis Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Vatandaşın şikayet, talep ve önerilerini dinlemeye büyük önem veren ve bu anlamda her fırsatta mahalle muhtarı ve halkla buluşan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ın bu kez Turgut Reis Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Turgut Reis Mahallesi ziyareti sonun bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, "Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızla birlikte kararlar alıp, onlarla birlikte hareket etmeyi kendimize şiar edindik. Bundan sonra da bu düsturla yola devam edeceğiz inşallah. Bu kapsamda ziyaret ettiğimiz Turgut Reis Mahallesi'nde de vatandaşlarımızdan sorun ve talepleri dinledik. Bu sorunların en kısa sürede çözümü için ilgili müdürümüze gerekli talimatı verdik" diye konuştu.

Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş ise mahalle olarak yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Kılınç'a teşekkür etti.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ