YEREL
Giriş Tarihi : 18-12-2022 19:42

“Derdimiz de, Dermanımız da Gençlik”

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, 'Gençlik Buluşmaları' kapsamında üniversite ve lise öğrencileriyle birlikte yemek yedi.

“Derdimiz de, Dermanımız da Gençlik”

Adıyaman Belediyesi tarafından gençlere yönelik düzenlenen 'Gençlik Buluşmaları' projesi kapsamında öğrencilerle bir araya gelmeye devam eden Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, üniversite ve lise öğrencileriyle birlikte yemek yiyip, sohbet etti.

İlk olarak Adıyaman Üniversitesi yemekhanesinde üniversite öğrencilerini ziyaret eden Başkan Kılınç, öğrencilerle sohbet edip, görüş ve taleplerini dinledi.

Günün bir sonraki programında ise Adıyaman Merkez Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan lise öğrencileriyle buluşan Başkan Kılınç, burada da öğrencilerle akşam yemeği yiyerek sohbet etti.

Gerçekleştirilen programlar sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, gençlerle birlikte olmaktan her zaman keyif aldığını söyleyerek, "Bugün yine pırıl pırıl gençlerle bir arada olduk. Cennet ülkemizin geleceği olan gençlerimizle sohbet edip, çok okumalarını istedik. Çünkü biliyoruz ki kalkınmış ve yaşam standardı yüksek bir Türkiye için çok okumaları gerekiyor. Ülke olarak son yıllarda bu bilinçle hareket ederek bilime çok önem vermeye başladık. Yerli savunma sanayimizin gelişmesi bunun için önemli bir kanıt. İnşallah geleceği aydınlık gençlerimiz ile ülkemiz daha da güzel noktalara ulaşacaktır" dedi.

Başkan Kılınç programların sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ