ZİYARET
Giriş Tarihi : 22-03-2024 15:03

Başkan Yüce’den SATSO’ya Veda zZyareti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, veda ziyaretleri kapsamında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Yüce’den SATSO’ya Veda zZyareti

Başkan Yüce, ziyaret programı kapsamında SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ağırlandı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “El ele hizmetle geçen 5 yılı geride bıraktık. Erenler Belediye Başkanlığı ve Adapazarı Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinin ardından bir 5 senede Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet etme fırsatı verildi. SATSO ile bu süreçte birçok konuda ve projede iş birliği içinde çalıştık. SATSO ile her zaman ortak noktada anlaştık ve Akgün Başkanımız ile yan yana olduk. Şehrimiz iş dünyasının çatı kuruluşu SATSO Sakarya’nın en önemli dinamiklerinin başında geliyor. Özellikle Darıçayırı Barajında güzel bir iş birliği örneği gösterdik. Verdiğiniz destek ve Sakarya’mız için gösterdiğiniz gayret için teşekkür ediyorum.” dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ise, “Değerli Başkanımızla şehrimizin menfaatleri için 5 yıl boyunca uyum içerisinde çalıştık. Büyükşehir Başkanlığı öncesinde de kendisini tanıyorduk. Başkanlığı döneminde de şehrimize katkıları için teşekkür ediyoruz. Güzel projelerinizi desteklemeye, hep birlikte şehrimizin daha iyisine ulaşması için çalıştık. Sakarya'mıza vermiş olduğu değerli katkıları ve bizlere yıllardır gösterdiği dost samimiyeti için kendisine çok teşekkür ediyorum. Her zaman ağabeyimiz olacaksınız, kapımız her zaman size açıktır. Yolunuz açık olsun.” dedi.

SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan da görev süresi boyunca Sakarya için yaptığı hizmetler, projeler ve kattıkları için teşekkür ederek şunları dile getirdi: “Başkanımıza 5 yıl boyunca şehrimize vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ediyoruz. Kapımız her zaman kendisine açıktır.”

Ziyaretin sonunda SATSO Y.K. Başkanı Altuğ ve Meclis Başkanı Ercan tarafından Başkan Yüce’ye günü anlamı için armağan takdim edildi. Başkan Yüce’de her iki başkana hediye takdiminde bulundu.

Haber: Hasan Güler/Sakarya-PHA

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ