SİYASET
Giriş Tarihi : 19-12-2022 23:11

Gündüz’den, Gündeme Dair Çarpıcı Cevaplar

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz, Tivi6 e-siyaset programı canlı yayında Seyfettin Boğazlı'nın gündem ile ilgili sorularını cevapladı.

Gündüz’den, Gündeme Dair Çarpıcı Cevaplar

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz, Tivi6 e-siyaset programı canlı yayında Seyfettin Boğazlı'nın gündem ile ilgili sorularını cevapladı. İmamoğlu, 6lı masa, Suriye Mısır İsrail ve Erdoğan'ın 2023 son seçimim açıklamaları ile ilgili özgün ve çarpıcı cevaplar verdi.

Genç Lider Gündüz, İmamoğlu ile ilgili şunları konuştu: "İmamoğlu algı ve propaganda ile süreç yönetmekte ve görevden alınıp yerine kayyum atanması için elinden geleni yapmaktadır. Mağduriyet devşirip CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olmak çabasındadır. İmamoğlu bir Turuva atıdır. CHP üyesi ama İyİ Parti Başkanı gibi CHP'li ama CHP yönlendirmesi ve etkisi dışındadır. İmamoğlu boşa şov peşindedir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023 seçimlerinde son defa sizden yetki istiyorum sözleri ile ilgili olarak da Genç Lider şunları söyledi: "Yeni Dünya Partisi olarak gençlerin ve geleceğin partisiyiz ve siyasete gençlerin kadınların eli değmeli diyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bu sözleri ile inşallah diğer siyasi liderlere de örnek olur. 2023 sonrası siyaset sıfırlanmalı ve mevcut siyasetçiler artık koltuğu başkalarına devretmeliler. Sayın Erdoğan, ‘Cumhurbaşkanlığını bırakacağım’ diyor ama parti genel başkanlığını bırakmayacağı sinyalini veriyor. Biz bu konuda kendilerine muhalefet ederiz. Bugüne kadar destek olduk ama artık görevi bize gençlere devretmesi lazım.  Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Bahçeli, Sayın Perinçek, Sayın Karamollaoğlu bu isimler görevlerini yaptılar. Artık gençlere yer ve yol verme zamanıdır."

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ