SPOR
Giriş Tarihi : 12-11-2023 16:57

Kahta İdman Yurdu Spora 50 Bin Destek

Kahta’da SerBend Şirketler Grubu Sahibi ve Kahta02 Spor eski başkanı iş insanı Musa Yıldırım, Kahta İdman Yurdu Spor Kulübüne 50 bin TL bağışta bulundu.

Kahta İdman Yurdu Spora 50 Bin Destek

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Kahta’da SerBend Şirketler Grubu Sahibi ve Kahta02 Spor eski başkanı iş insanı Musa Yıldırım, Kahta İdman Yurdu Spor Kulübüne 50 bin TL bağışta bulundu.

Kahta02spor Kulübü Başkanlığı döneminde kulübün tüm finansmanını kendi bütçesinde karşılayan İşadamı Yıldırım, aktif olarak spor camiasında bulunmasa da spora olan desteğini sürdürüyor.
Kulüp Başkanı Hamza Parlak ve yönetimini ofisinde ağırlayan Yıldırım,"Kâhta İdman Yurdu Spor Kulübü. Siyaset üstü bir ekip. Bu nedenle Kâhta’da olan veya Kahtalı olan herkesin takımına sahip çıkması lazım. Bu noktada herkesi takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum"dedi.
İşadamı Yıldırıma’ desteğinden dolayı teşekkür eden Kahta İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Hamza Parlak ise,"Kahta İdman Yurdu Spor Kulübü yönetimi olarak ziyaretimiz ve forma takdimimize müteakiben spora olan destekleri ile bilinen Kahta02spor eski kulüp başkanımız ve değerli işadamımız Musa Yıldırım, kulübümüze 50.000 TL bağış yapmıştır. Kendisine şahsım, yönetimimim ve taraftarlarımız adına kendine teşekkür eder, çalışma hayatında başarılar diliyorum"dedi.

 

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ