SİYASET
Giriş Tarihi : 06-01-2023 16:45

Gündüz, Partilerin Hazine Yardımını Yorumladı

Yeni Dünya Partisi (YDP) Genç Lideri Emanullah Gündüz, siyasi partilere verilen hazine yardımını yorumladı.

Gündüz, Partilerin Hazine Yardımını Yorumladı

YDP Genç Lideri Emanullah Gündüz, siyasi partilere verilen hazine yardımını yorumladı. HDP’ye verilen hazine yardımının tamamen kesilmesini istedi.   

YDP Lideri Emanullah Gündüz; “ HDP'ye hazine yardımı tamamen kesilmeli, çünkü HDP Devletin parasıyla devlete düşmanlık ve milletin parasıyla milletin değerlerine düşmanlık yapmaktadır. Bu sene seçim yardımı partilere değil vatandaşlara yapılsın,”

Genç Lider Gündüz, şu şekilde konuştu:

“Yeni Dünya Partisi olarak HDP'nin kapatılmasını doğru bulmuyoruz. Hukuki olarak yeterli dayanakları vardır ama siyasi olarak yanlıştır, faydasızdır. HDP'yi kapatmak yerine HDP'ye hazine yardımının kesilmesi gerektiğini defalarca ifade ettik. AYM, HDP'nin hesabına tedbiri bloke koymuştur, bu eksiktir, hazine yardımı tamamen kesilmelidir. Çünkü HDP Devletin parasıyla devlete düşmanlık ve milletin parasıyla milletin değerlerine düşmanlık yapmaktadır.

Başlık 2: 5 Partiye Verilecek 4.5 Katirilyon Para Partilere Ödenmemeli

HDP'ye hazine yardımı kesildiği gibi bu sene seçim yardımı olarak hazineden 5 partiye verilecek 4.5 katirilyon para da partilere ödenmemeli! Bu sene bu seçim bu hazine yardımı memura, emekliye, öğrenciye ikramiye olarak verilsin! Biz nasıl hazineden yardım almadan parasız ve bin türlü zorlukla siyaset yapıyorsak diğer partiler de bu şekilde siyaset yapsınlar. Bunu yapmaya yürekleri yetiyorsa!”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ