ZİYARET
Giriş Tarihi : 21-12-2022 16:38

Muhtarlardan, Başkan Kılınç'a Ziyaret

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu üyesi muhtarlar, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ı ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

Muhtarlardan, Başkan Kılınç'a Ziyaret

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve yönetimi, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Federasyon Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, her fırsatta kendilerine destek olan Adıyaman Belediyesi'nin bütün birimleri adına Başkan Kılınç'a teşekkürlerini iletti.

"Memleketimizin her köşesinde, vatandaşımızın meselelerine çözüm üretebilmek adına kıymetli muhtarlarımızla 7/24 birlikte hareket etmeye ve ilimiz adına istişarelerde bulunmaya devam edeceğiz" diyen Belediye Başkanı Kılınç ise muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Muhtarlık, halkla devlet arasında bir köprüdür. Bu kadar önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza destek olmak da devletimizin ve belediyemizin görevidir. Bizde göreve geldiğimiz günden bu yana muhtarlarımızla hep koordine içerisinde olmaya, sorunlarına kulak vermeye ve taleplerini imkanlarımız dahilinde yerine getirmeye gayret gösterdik. İnşallah bundan sonraki süreçte de eksiklerimizi tamamlamış bir şekilde muhtarlarımıza ve mahallelerine gerekli hizmetleri götüreceğiz. Bu vesileyle bizleri ziyaret eden muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Sohbet havasında geçen ziyarette Belediye Başkanı Kılınç, muhtarlarla ilin ve mahallelerinin sorunları üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ