GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-01-2023 16:05

Başkent Mobil'de Et Satışı Başlıyor

Ankara Halk Ekmek Fabrikası, "Başkent Market" ve "Başkent Büfe"lerin ardından şimdi de “Başkent Mobil Market” Ankaralılarla buluşturulacak.

Başkent Mobil'de Et Satışı Başlıyor

Ankara Halk Ekmek Fabrikası, "Başkent Market" ve "Başkent Büfe"lerin ardından şimdi de “Başkent Mobil Market” Ankaralılarla buluşturulacak.

Özel tasarlanarak Başkent Mobil Market’e dönüştürülen EGO otobüsü ile 25 ilçenin tamamında yüzde yüz yerli besi hayvanlardan temin edilen et, kıyma ve tavuk ürünleri şubat ayından itibaren Ankara halkına uygun fiyatlarla satışa sunulacak.

Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Tamer Eski, çalışmayla ilgili bilgi verirken, şunları söyledi:

“Ankara Halk ekmek olarak yeni bir uygulamayı daha hayata geçiriyoruz. Son zamanlarda kırmızı et ve beyaz et fiyatlarının ülkemizde artış göstermesi nedeniyle Ankaralı hemşehrilerimize destek olmak amacıyla fiyat indirimine gitmeyi uygun gördük. Tasarımını ve dönüşümünü gerçekleştirdiğimiz bu otobüsle, biz buna ‘Başkent Mobil Market’ ismini veriyoruz, şubat ayı başından Ramazan ayı sonuna kadar Ankara’nın 25 ilçesinde uygun fiyatlı kırmızı et ve beyaz et satışı gerçekleştireceğiz.” 

Başlık 2: Uygun Fiyatla Et Satışı 

Mobil Market; hafta içi 10.00-17.00 saatleri arasında Ankara’nın belirlenen semtleri ile 25 ilçenin tamamında 15 farklı ürün ile uygun fiyatlı kırmızı et ve beyaz et satışı gerçekleştirecek.

Bu süreçte Başkent Market şubelerinde de aynı fiyatlardan kırmızı ve beyaz et satışını gerçekleştirecek olan Halk Ekmek, Ankara içinde özellikle Başkent Market şubelerinin olmadığı ilçe ve semtlerde de uygun fiyatlı, hijyenik ve güvenilir et ürünlerini Başkentlilerle buluşturacak.

Uygulamanın, Ramazan Bayramı sonuna kadar devam etmesi hedefleniyor.

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ